“Зе-слугу” Олійника виборці відправили у відставку

27.10.2020 19:50   -
Автор:

Главу облради Дніпропетровської області та представника президентської партії «Слуга народу» Святослава Олійника виборця після місцевих виборів, які відбулися 25 жовтня, відправили у відставку. Таку думку висловив Telegram-канал «Резидент».

Ставленик олігарха Ігоря Коломойського був настільки переконаний у беззастережній перемозі, що тотальний провал і рекордно низькі відсотки явно похитнули позитивний настрій в його оточенні.

Корупціонер Олійник впродовж усієї передвиборної гонки випромінював оптимізм, ніби його політичній кар’єрі нічого не загрожує, але виборці вирішили інакше, віддавши партії зе-слуг всього 10%. Сам же Олійник раніше стверджував, що на рівні столиці йому вдалося домовитися про коаліцію з «Опозиційною платформою за життя» в Дніпропетровській обласній раді. Але в ОПЗЖ про це навіть і не чули, – підтвердити подібні вигадки Олійника вони не можуть.

Очевидно, що після настільки невтішних підсумків голосування, Олійника чекає лише один результат – йому з ганьбою доведеться покинути нагріте крісло голови облради. До всіх своїх бід, чиновнику, на якого ставив Коломойський, доведеться відзвітувати в Офісі президента про провальні підсумки виборів до облради і про те, чому партія влади фактично виявилася в опозиції до однієї з ключових областей України.

Нагадаємо, що згідно з останніми результатами підрахунків, в Дніпрі вже в першому турі з більш, ніж 50% перемагає Борис Філатов. На виборах до міської ради Дніпра впевнено пройшли «Пропозиція» і ОПЗЖ, які в сумі набрали між 40% і 50%.