23 грудня обиратимуть ректора Дніпровського національного університету імені Гончара

22.12.2020 20:39   -

У Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара 23 грудня відбудуться вибори ректора цього престижного закладу. Ще пару років тому подібна подія було тривіальним в житті університету й міста, оскільки вибори проводили без вибору з порушенням законодавства.

Але наразі вибори ректора Дніпровського університету вже вийшли за рамки навчального закладу події на простори місцевих онлайн і офлайн ЗМІ. У хід йдуть і компромат, і сучасні SMM-технології.

Однак, на думку спостерігачів від ГО “Місцеві стратегії”, які стежать за ходом підготовки до виборів, ректорська виборча компанія в Дніпровському університеті проходить надзвичайно толерантно і коректно.

Ми вже писали про майбутні вибори “За ректорське крісло ДНУ боротимуться шестеро кандидатів”, де розповідали про кандидатів на головне крісло ДНУ.

В Міністерстві освіти і науки України затвердили кандидатів, за пост ректора боротимуться шестеро кандидатів:

  • доктор фізико-математичних наук Олег Дробахін;
  • доктор хімічних наук Сергій Оковитий;
  • доктор економічних наук Ігор Сазонець;
  • доктор технічних наук Анатолій Санін;
  • доктор політичних наук Олег Тупица;
  • доктор біологічних наук Тетяна Шевченко.

Виборчі дільниці розміщено на території парка імені Шевченка в Палаці студентів за адресою площа Шевченка, 1, Мала зала, а також на території Жовтоводського промислового фахового коледжу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара за адресою м. Жовті Води Дніпропетровської області, бульвар Свободи, 35, кімната 18.

Голосування відбуватиметься з 9.00 до 15.00.