Завтра на центральній площі Дніпропетровська роздаватимуть Стрічку Пам’яті

06.05.2015 23:22   -
Автор:

«Сьогодні, 6 травня, ми вкотре долучились до Акції “Героям Вітчизни пам’ять і слава”, в продовж двох годин на центральній площі міста волонтерами було роздано понад 7 тисяч стрічок, які зараз для кожного Дніпропетровця (а в майбутньому і українця) стали альтернативою георгіївській стрічці (яка була скомпроментована та широко використовується з метою російської пропаганди)», – пише громадська активістка ГО «Майдан Січеслав» Вероніка Коміссар на своїй сторінці у фейсбук.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Щодня в офіс нашої організації приходять бажаючі отримати стрічку і висловлюють подяку організаторам Акції, сьогодні до нас завітав військовослужбовець, якого звати Андрій, взявши стрічки він сказав, що обов’язково передасть їх своїм товаришам.
ГО “Майдан Січеслав” виступає виключно за демократичні процеси в суспільстві, ми глибоко переконані, що саме можливість вибору символу Дня Перемоги для кожного свідомого українця є необхідним правом і свободою. Ми пропонуємо долучитись до Акції “Героям Вітчизни пам’ять і слава” всім бажаючим, саме 8 та 9 травня надягти Стрічку Пам’яті і сказати всьому світові, що МИ УКРАЇНЦІ ніколи не забудемо наших ГЕРОЇВ!
Нагадую, що Стрічки, які є символом Перемоги можно буде безкоштовно отримати завтра з 17:00 до 18:30 на Центральній площі, а також у будні з 10:00 до 18:00 в офісі ГО «Майдан Січеслав» ( пл. Героїв Майдану 1, офіс 142)», – зазначила Вероніка Коміссар.