Замість особи, якій надано право керувати – порожнє крісло

14.08.2020 15:59   -

Американка отримала водійське посвідчення з фото порожнього стільця замість свого обличчя, повідомило Auto24

Джейд Додд зі штату Теннессі вирішила обміняти старі водійські права на нові онлайн. І в результаті отримала посвідчення з дивною світлиною.

Заповнивши всі необхідні документи, вона відправила їх в місцевий Центр обслуговування водіїв і стала чекати, коли новий документ прийде їй поштою.

Через деякий час нові права опинилися в руках дівчини, проте в них був сюрприз. Замість фото самої Джейд в документі красувався кадр з порожнім стільцем, що спантеличило американку.

Вона одразу показала права мамі, а потім опублікувала пост з водійськими правами “людини-невидимки” у Facebook.

Вона звернулась до департаменту транспортних засобів, який видав цей документ. Браковані права негайно замінили на нові, з фотографією Додд, як і годиться, але фото посвідки зі стільцем вже встигло розлетітись соцмережами.

Журналістам місцевого телеканалу у департаменті пояснили, яким чином на документі виявився знімок стільця. Справа в тім, що кілька років тому співробітник Центру обслуговування водіїв, фізична установа, до якого Додд прийшла фотографуватися, зробив дві помилки: спочатку він випадково зняв порожній стілець, а потім зберіг це фото в профілі американки.

“Коли клієнтка заміняла прострочені права, вона отримала знімок стільця, оскільки це була остання фотографія, збережена в її профілі”, – пояснили у департаменті.