Захищав Україну від загрбників: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

27.03.2024 17:23   -

Кожного дня Україна втрачає найкращих захисників і захисниць, які боронять нашу землю від російських загарбників. Так, в бою за мирне майбутнє нашої країни загинув військовий з Першотравенська, – передає «Наше Місто» з посиланням на фейсбук-сторінку Сучасний Першотравенськ.

Дніпропетровщину облетіла трагічна новина – стало відомо, що на війні загинув Кирило Аріпов. Це сталося 6 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу села Времівка Волноваського району Донецької області. Чоловік повернувся додому «на щиті».

Кирило закінчив Васильківську середню школу Петропавлівського району. Потім його сім’я переїхала у Першотравенськ. Середню спеціальну освіту він отримав у Західно-Донбаському професійному ліцеї. Після того тривалий час працював майстром виробничого навчання в одному із столичних навчальних закладів. Проте мирне життя закінчилося, коли розпочалася повномасштабна війна.

Кирило добровільно приєднався до Збройних сил України у березня 2022 року і відтоді самовіддано боронив країну на передових рубежах війни. Він вже мав бойовий досвід – під час АТО ніс службу у лавах ЗСУ за контрактом.

Під час широкомасштабної війни він ніс службу на посаді старшого стрільця 108 окремої бригади ТрО ЗСУ.

У чоловіка залишилися дружина, дванадцятирічна донечка, мати, брати і сестри.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.