Заява Дніпровської міської ради з приводу пожежі на Слобожанському проспекті

25.11.2021 19:37   -

25 листопада на проспекті Слобожанському, 1 під час ремонту даху сталася пожежа через загоряння будівельних матеріалів. Унаслідок пошкоджено дах будинку та деякі квартири.

Подія трапилася сьогодні о 13:53 на проспекті Слобожанському. Не зволікаючи, рятувальники почали проводити евакуацію мешканців під’їзду із задимлених приміщень своїх осель та одночасно гасити займання. Тож, вогнеборці Дніпра на руках винесли бабусю з 9-го поверху та передали медикам, а також, врятували матір та троє дітей, яким 1, 3 та 10 років, їх також передано медикам для подальшої госпіталізації. Ще надзвичайники врятували жінку, яка застрягла у ліфті. Загалом було врятовано 11 людей, з них 3 дітей та котика. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено рубіроїдну покрівлю на даху будинку на загальній площі 200 кв.м.“, – повідомили у ДСНС.

Міська влада Дніпра вже відреагувала на подію. На вимогу керівництва міста підрядник власним коштом зобов’язується компенсувати збитки, завдані мешканцям будинку та територіальній громаді.

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручить департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради замовити експертний висновок щодо розмірів завданих збитків.
Заява підрядної організації додається.

Нагадаємо, що 25 листопада за адресою проспект Слобожанський,1 сталася пожеже на даху багатоквартирного будинку. Рятувальники ліквідували пожежу на даху багатоповерхівки та врятували 11 осіб, з них 3 дітей.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі