Заарештували дівчат в Дубаї за голе позування на балконі

06.04.2021 12:08   -

Поліція міста Дубай заарештувала групу молодих дівчат за те, що вони позували повністю оголеними на балконі готелю Dubai Marina. Серед голих росіянок і білорусок виявили також 11 українок: з Києва, Жашкова, Запоріжжя.

Затримані, які працюють аніматорами, тревел-блогерами, інфлюенсерами, адміністраторами готелів, а також просто відпочивальниці, знімалися в рекламному ролику на замовлення одного з місцевих жителів. Правоохоронні органи назвали таку поведінку жінок розпусною, тому затримали їх, – повідомляє Mirror.

“3 квітня поліція Дубая затримала групу осіб у зв’язку із порушенням норм суспільної моралі. За попередньою інформацією, серед затриманих – одинадцять громадянок України”, – розповіли ВВС News Україна у МЗС.

Там додали, що українське консульство в Дубаї взаємодіє із місцевими правоохоронцями для забезпечення дотримання прав українок та з’ясування усіх обставин цієї справи.

Сьогодні український консул має відвідати затриманих.

Порушницям загрожує до шести місяців ув’язнення і штраф у розмірі п’ять тисяч дирхамів (близько 37 850 тисяч гривень).

Стало відомо перші імена українок, яких заарештували за голу фотосесію в Дубаї. Зазначається, що деяких із них можна впізнати за татуюваннями. На груповому фото присутні 20-річні Яна та Діана, 19-річна Дарина Хорунженко з Полтави, а також Катерина Кащенко і Софія Ткачук. Для деяких сімей подібний заробіток виявився сюрпризом.

У Дубаї за звинуваченням у розпусних діях і поширенні порнографії затримано не тільки 40 дівчат, а й IT-підприємця Олексія Концова родом з Іванова (Росія), – повідомляє mk.

Організатор цього заходу, якщо його буде виявлено, може потрапити за ґрати на 1,5 року, попередньо сплативши 14 тисяч доларів.

Організатори подібних фотосесій самі замовляють дівчат з-за кордону.

За інформацією джерела, фотосесія ню на прозорому балконі хмарочоса була частиною підготовки до вечірки, замовленої якимсь дуже впливовим громадянином ОАЕ, що перебуває в близькості з місцевими шейхами.

“Цей чоловік – своєрідний малий. Він задрот комп’ютерний. Бюджети у нього середні. 1–1,5 тисячі доларів платить кожній моделі на добу. Але є плюс для моделей – із ним дуже рідко буває секс. Зазвичай він наведе собі цілу юрбу дівчат (зазвичай знімає апартаменти або готель), сидить, рубає у “CS GO”, наприклад, а вони там біля нього і біля бару зависають голяка. Дуже рідко когось на продовження бере, в основному незайманих і обов’язково повнолітніх”, – зазначило джерело.

У Дубаї арештували натовп голих дівчат, серед затриманих – полтавки. Коло -  новини Полтави

За словами моделей, такі вечірки “хороші тим, що на них звозять відразу багато дівчат, а до “справи” доходить вкрай рідко, оскільки треба сподобатися замовнику, а платять всім без винятку – і досить щедро”.

“Звичайно, дорога оплачена, харчування в ресторанах, готель – як відпочити з’їздила. Але на певних заходах обов’язково треба бути присутньою у певному вигляді. Для замовників із місцевих, коли багато красивих дівчат одночасно, це як ознака достатку. І від фотосесій відмовлятися не маєш права, навіть якщо тобі, наприклад, не подобається, що видно обличчя”, – розповіла одна з моделей.