За показниками відвідуваності ТікТок став найпопулярнішою інтернет-платформою і обійшов навіть Google

23.12.2021 13:22   -

Популярна серед молоді інтернет-платформа ТікТок продовжує підкорювати світ. За даними The Wall Street Journal, ТікТок став найвідвідуванішим сайтом. При цьому, вже звична теза “спитай у Гугла” фактично ризикує бути витіснена з мови, адже ТікТок став більш популярним за відомий пошуковик.

Застосунок, який належить китайській ByteDance Ltd. обігнав конкурентів у лютому і з серпня безперервно утримував першість у рейтингах. Своїми показниками він завдячує, зокрема, секретному алгоритму, який персоналізує підбірку відео для користувачів. Цьогоріч TikTok заявив, що має понад мільярд користувачів щомісяця“, – пише Економічна правда.

Цікаво, що ще минулого року ТікТок посів 7 місце у рейтингу відвідуваності.

На другій позиції – Google, а далі йдуть Facebook від Meta Platforms Inc., Microsoft Corp., Apple Inc., Amazon.com Inc., Netflix Inc., YouTube від Alphabet, Twitter Inc. і Meta WhatsApp.

Нагадаємо, що 14 вересня колишній ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський презентував відкриття нового факультету – “Факультету Тік Ток”. За словами М. Поплавського, майбутнє саме за соціальними мережами, а молодь повинна бути в тренді і творити свою кар’єру через соцмережі.