Вперше у світі: Михайло Поплавський відкрив факультет “Тік Ток” в Університеті культури

16.09.2021 07:46   -

14 вересня колишній ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський презентував відкриття нового факультету – “Факультету Тік Ток”.

За словами М. Поплавського, майбутнє за соціальними мережами. Молодь повинна бути в тренді і творити свою зіркову дорогу через соцмережі. Факультет Тік-Ток – це інноваційно та молодіжно, це новий феномен.

«Моя місія – українізувати Тік-Ток, вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме новітню історію країни. Українців мають знати у всьому світі. Україні є чим дивувати світ. Ми розпочинаємо навчати «з нуля» і по закінченні ви зможете отримати диплом. Університет культури – це бренд, який повинен підкорити світовий інформаційний простір», – сказав Михайло Поплавський.

Керівником проєкту «Тіктокери університету культури» стала випускниця вишу, начальник культурно-творчого відділу Лілія Можаєва.

«Університет культури та Михайло Поплавський завжди в тренді. Наразі світ дуже швидко розвивається, з’являються нові соцмережі, і Тік-Ток тримає лідируючі позиції. Якщо ви хочете бути лідерами по життю, то Тік-Ток це ваша тема. Потрібно розвивати себе, створювати свій бренд, а ми будемо допомагати вам у цьому», – звернулася до студентів Лілія Можаєва.

Тік Ток – китайський соцмедійний застосунок для створення та поширення відеофайлів та онлайн-трансляцій. Сервіс було запущено у вересні 2016 китайською компанією ByteDance. Це була найпопулярніша платформа для коротких відео в Азії, яка тепер поширилася на інші частини світу і швидко набирає популярність. Застосунок дозволяє користувачам створювати музичні, танцювальні, комедійні та інші відео тривалістю до 3 хвилин. Кількість користувачів програми наближається до 1 млрд осіб.