За минулу добу 2 обстріли бойовиків на Донбасі

20.01.2021 09:44   -

За повідомленням прес-служби штабу ООС, минулої доби, 19 січня, російсько-терористічні війська на Донбасі двічі обстріляли українські позиції. Бойовики вели вогонь із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї біля Водяного та Південного.

Так, неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь в бік наших позицій з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета. В районі населеного пункту Південне російсько-окупаційні війська вели вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї“, – сказано в повідомленні.

Для придушення вогневої активності терористів українські підрозділи вимушені були відкрити вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню було повідомлено представникам ОБСЄ. Ворожі обстріли не призвели до поранень та бойових втрат серед українських військових.

Від початку поточної доби, 20 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Попри вогневу активність ворога, наші захисники не забувають і святкувати – свято Хрещення було організовано військовими капеланами ЗСУ.

Військовослужбовці бригад, які виконують завдання за призначенням в районі проведення операції Об’єднаних сил відзначили свято Богоявлення. Військові взяли участь у святковому богослужінні та освяченні води, яке провели капелани бригад“, – повідомила прес-служба.

Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди стоять, небо, сніг, дерево та надворі