Виконавиця з Дніпра ANNAKA презентувала новий трек “Крила”

14.09.2021 10:44   -

“Крила” – перший трек з дебютного альбому ANNAKA. Це дуже небанальна робота про питання, що так чи інакше виникають у кожного, коли є час спинитися на хвильку і замислитися. В дітей ці запитання дуже прості – в дорослих набагато складніші. З часом у кожного накопичуються свої запитання, що, треба визнати, так і залишаться без відповіді. І з цими запитаннями потрібно вчитися жити. Бо наші запитання – відображення нас самих. Прийняти свої запитання – прийняти себе. А коли ти приймаєш себе і світ, як є, ти маєш легкість, щоб літати… на Крилах.

ANNAKA – авторський проект Анни – співачки, авторки та композиторки з Дніпра. Свій музичний напрямок вона називає “інтелектуально-лірична інді-поп-електроніка”. Десь це – електронно-танцювальні ритми, десь – проникливі ліричні мелодії та етнічні вібрації… але, здебільшого, все разом. Наживо – це суміш DJ сету з грою на фортепіано, контролерах ефектів та, звичайно, співом.

Першу версію треку Анна створила у власній домашній студії але їй “чогось не вистачало”. Тож робота над треком продовжилася разом із командою Gorim! Music, в результаті чого трек отримав друге народження з більш легким, сповненим повітря, так, що під час прослуховування хочеться вдихнути на повні груди.

Коли робота над треком завершилася, виникло питання щодо відео-роботи. Було прийнято рішення на користь мальованої неперсоніфікованої історії. Лірик-відео для треку створила дизайнерка Lita Heifetz з Дніпра. Картинка і звук зійшлися в один дещо містичний і сповнений прихованих сенсів досвід для слухача.

“Моя музика – завжди про мене… і завжди не про мене. Я хочу, щоб люди, які будуть слухати трек та дивитися відео, замислювалися, але не про мою історію, а про свою…I’m just a messenger (я тільки посланець)” –  говорить ANNAKA.