Вибори 2019 року відбудуться за сценарієм конфронтації, – експерт

15.08.2018 13:15   -
Автор:

Поява на політичній сцені України одіозного Віктора Медведчука свідчить про початок виборчої кампанії 2019 року, яка відбудеться за сценарієм конфронтації українців.
Про це в спеціальному коментарі інтернет-виданню “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” розповів політолог Владислав Романов.
“Насамперед, це свідчить про старт реальної виборчої кампанії, тому що до неї вступають найбільш одиозні та вагомі політичні гравці. Входження Віктора Медведчука до партії “За життя” Вадима Рабіновича додає скандально-агресивного забарвлення цій політичній силі і, скоріш за все, це робиться свідомо з метою викликати певним чином реакцію у суспільстві”, – говорить він.
Друге і найважливіше: для Україні і українського суспільства важливо, щоб ці вибори відбулися у межах законодавчого поля і результати мали легитимність.
Читайте також: Партия “За життя” в Днепре становится более пророссийской, – эксперт
Вважаю, що у 2019 році вибори відбудуться за сценарієм конфронтації людей, які дуже хочуть реформ, змін, які стояли на Майдані та гинули на фронті, і людей, які хочуть реваншу або повернення статусу умовно “стабільності Януковича”, зауважує експерт.
“Це, умовно, буде порядок денний. Я б сказав, що це буде небезпека. На цих виборах будуть представлені найбільш одиозні агресивні, радикальні політичні сили, і люди зроблять вибір на користь стабільності, демократії і розвитку суспільства”, – підкреслив Владислав Романов.