Втекли від окупантів і виховують наших захисників

02.09.2020 09:46   -

Цього року 150 юнаків зі всіх куточків України 1 вересня розпочали навчання й одягнули свої перші в житті однострої кадетів Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, повідомляє АРМІЯ INFORM.

Цей навчальний заклад має славну історію. Адже ще у 2014 році, коли ворог окупував український Луганськ, викладачі цього ліцею підняли синьо-жовтий прапор і фактично в анексованому місті змогли здійснити випуск українських патріотів. Згодом навчальний заклад вийшов із окупованої території і отримав нову базу в містечку Кремінна, – йдеться у повідомленні.

Напередодні навчального року в ліцеї відкрили новий стадіон і спортивний комплекс для доброї фізичної підготовки, яка має забезпечити витривалість та боєздатність майбутніх офіцерів України, які незабаром очолять військові підрозділи.

Про надзвичайно високий рівень освіти у цьому навчальному закладі свідчить, що із випуску минулого року із 90 кадетів – курсантами військових вишів стало 80 юнаків. Це один із найвищих показників в Україні, – підсумовує АРМІЯ INFORM.

.