Встановлено особистість вбивці Анара Мамедова

27.04.2021 16:07   -

24 квітня, у центрі Дніпра кілер застрелив 42-річного Анара Мамедова. Особу підозрюваного встановили і тепер здійснюють його пошуки, – повідомляє обласна Нацполіція.

Виїздом на місце було встановлено, що близько 15:00 біля ресторану «Артист» невідомий в масці в упор розстріляв чоловіка за кермом позашляховика. Водій їхав по Соборній площі в бік проспекту Дмитра Яворницького на «Toyota Land Cruiser», після чого з місця події втік. Від отриманих поранень потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги. 3-річний син Мамедова став свідком розстрілу свого батька.

Як з’ясували у поліції, потерпілий був повним тезкою криворізького керівника злочинного угрупування “Мамедовські”.

Банда злочинців займалась розповсюдженням наркотиків по всій Дніпровській області. Однак чоловік, якого застрелили жодного відношення до них не мав.

За фактом умисного вбивства було відкрито кримінальне провадження та введено поліцейську спецоперацію. 

У результаті слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився громадянин іншої держави, 1993 року народження. За даними деяких ЗМІ стрільцем є громадянин Азербайджану, 27-річної призер юнацької Олімпіади по боротьбі. За даними ресурсу, спортсмен займався рукопашним боєм і змішаними єдиноборствами, а також неодноразово перемагав на змаганнях і брав участь в Юнацьких літніх Олімпійських іграх.

Зараз вживаються заходи для встановлення його місця перебування.

Пару місяців назад молодика затримали київські поліцейські. У судових матеріалах вказано, що помітивши патрульних він витягнув з кишені куртки пістолет і намагався його позбутися. Суддя Печерського районного суду Києва вибрала чоловікові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю звільнення під заставу в розмірі 181,6 тисяч гривень. По всій видимості, він його оплатив, адже менше ніж через 2 місяці він потрапив в об’єктиви камер спостереження, коли тікав після скоєння вбивства в центрі Дніпра.

photo 2021 04 26 11 27 23 1