Демонтовані кіоски відправляють на штрафмайданчик, – міськрада

11.02.2016 12:52   -
Автор:

Вулиці Дніпропетровська почали звільняти від незаконних МАФів. Примусовий демонтаж кіосків-порушників розпочали сьогодні вранці. Вулиці Дніпропетровська вже звільнили від 3 незаконних торгових споруд. Попереду – демонтаж решти , які розташовані у різних районах Дніпропетровська.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу міськради.
“Очищення проходить за допомогою підрядних організацій. 4 тис тимчасових споруд знаходяться у місті. Це загальна кількість. Їхній перелік оприлюднять на сайті міськради. Тимчасові споруди, які не ввійшли до списку і продовжують з’являтися – будуть демонтовані. Cпоруди, які встановлені згідно всіх норм та законів залишаться”, – наголосив в.о. начальника департаменту споживчого ринку та сфери послуг міськради Дмитро Терентьєв.
Демонтаж проводять з балгарками, адже окремі МАФи прибрати по-іншому просто неможливо.
Загалом у ході рейду, приписи отримали власники 81 кіоска. Наразі відомо, що у 24 з них є документи – договори на оренду елементів благоустрою. Чи зможуть ці МАФи працювати – вирішуватиме комісія департаменту споживчого ринку та сфери послуг міськради.
За знесенням кіосків слідкують полісмени, а також громадські організації та формування.
Демонтовані кіоски відправляють на штрафмайданчик. Аби забрати їх звідти, власникам необхідно буде надати відповідні документи та відшкодувати мерії витрати за демонтаж і зберігання споруд.
Читайте також: Когда днепропетровцам менять штамп в паспорте из-за переименований