“Вперед і вгору” і це не мультик

03.09.2020 20:55   -

47-річний американський ілюзіоніст Девід Блейн виконав свій перший трюк за 10 років. Він піднявся на висоту понад 7,3 тисячі метрів над пустелею Аризони на повітряних кулях, а потім стрибнув з парашутом.

Девід Блейн ще раз перевизначає магію на безпрецедентну пряму подію в той час, коли світ міг використати позитивне відволікання. Ілюзіоніст викликає подив, надію та віру у можливість, Девід вирішує свій найамбітніший і революційний подвиг на сьогодні, -так підписав Блейн відео про черговий трюк.

Відомий американський ілюзіоніст збирається пролетить над штатом на повітряних  кульках (ВІДЕО)

Це виробництво було знято у суворій відповідності з усіма протоколами CDC та OSHA Covid та керівними принципами безпеки, включаючи тестування, соціальне дистанціювання, використання ЗІЗ, карантин, дезінфекцію та належні гігієнічні практики.

Девід Блейн є одним із самих відомих сучасних американських ілюзіоністів. У 1999-му році він тиждень провів «похованим» у пластиковому контейнері під тритонним резервуаром із водою. Пізніше у 2000-му році намагався 72 години просидіти в льоді, але це у нього не вийшло.