Відбудеться “Бардак” у Харкові

26.09.2020 10:10   -

У цьому році Kharkiv MeetDocs відбудеться в онлайн-форматі з 26 по 29 жовтня за підтримки Українського культурного фонду, а також в офлайн-форматі з 29 по 31 жовтня за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

У Харкові відбудеться Kharkiv MeetDocs Eastern Ukrainian Film Festival -  Артефакт

 Перші результати селекції фестивалю «Бардак онлайн» – цьогоріч для участі в конкурсі фестивалю подали 143 фільми. Картини надсилали з усіх регіонів України. Наразі формується лайнап фестивалю. Повний список переможців буде оголошений вже 1 жовтня. Чекати залишилося не так вже й довго Нагадаємо, що кінофестиваль «Бардак» –– це кінофорум короткометражного незалежного кіно, створеного без державної підтримки. Щороку фестиваль збирає ентузіастів та експериментаторів, які ладні знімати кіно будь-що. Цьогоріч «Бардак» вперше проходить у двох редакціях: онлайн і офлайн.

Фільм Олега Сенцова і Ахтема Сеітаблаєва “Номери” закриє 4-й кінофестиваль Kharkiv MeetDocs.

Показ фільму буде транслюватися після церемонії нагородження переможців 31 жовтня в Театрально-концертний центрі (колишній Малий зал харківської опери).

“Номери” – фільм, знятий за однойменною п’єсою Олега Сенцова, яку він написав ще до арешту, в 2011 році. Фінальна редакція була зроблена під час його укладення, в слідчому ізоляторі в Лефортово в Москві, після чого фільм був знятий Ахтемом Сеітаблаєва за вказівками Олега Сенцова.

Стрічка «Номери» стане фільмом-закриттям 4-го кінофестивалю Kharkiv MeetDocs  | Kharkiv MeetDocs Eastern Ukrainian Film Festival