Вальцювальник труб з Дніпра – крутий репер

05.05.2021 12:07   -

Поки вальцювальник перевіряє на заводі труби, його треки входять в “Топ-200 пісень Литви”.  Це Олександр Сокуренко, який після зміни перетворюється в Сашу Сакуру.

На зміну він вальцювальник труб, а після неї – репер, у якого 60 треків, скоро вийде кліп і є свій фан-клуб.

Олександр Сокуренко проживає в Дніпрі, народився Олександр 08 травня 1986 року. Незабаром Олександру виповниться 35 років, здобув освіту в НМетАУ.

Олександр Сокуренко працює на заводі 12 років, зараз він перевіряє якість труб, які видобувають нафту в ОАЕ, США, Туреччини, Бразилії і навіть Колумбії!

Після зміни вальцювальник перетворюється в Сашу Сакуру і читає реп.

На деяких його треках по 100 000 переглядів, а пісня “Білі хмари” недавно увійшла в “ТОП-200 треків Литви” в різних жанрах за версією ITunes.“І керівники нашого підприємства коментують нові треки, ставлять лайки”, – говорить репер.

На заводі у нього фан-клуб: колеги ставлять його треки на дзвінок, обідають під них і навіть ставлять в машині, коли їдуть на відпочинок з дітьми. Реп відволікає їх від важкої роботи, – розповідає gorod.dp.ua.

Саша Сакура на реп-сцені Дніпра більше десяти років і постійно робить контент.

Був чоловік, який хотів взятися за моє продюсування, але при цьому я повинен був піти з заводу”, – розповідає Олександр. Він хоче прославити репом і свій завод, і Україну.