В Дніпропетровську у воїна АТО Сергія Товстика з’явилося власне житло

01.10.2015 18:12   -
Автор:

Ветерана АТО Сергія Товстика із м. Подгороднє Дніпропетровської області з’явилося власне житло. Депутат обласної ради від партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка», директор будівельної компанії Віктор Шинкевич, подарував бійцю квартиру.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу політсили.
«Коли мені повідомили цю новину, я був у важкому стані. Я тоді не повірив і не сприйняв цю новину. Квартира чудова, тихий район, поряд школа, що важливо, бо в мене донька школярка», – говорить Сергій Товстик.
Сергій до війни працював програмістом, пішов добровольцем захищати Україну і служив в 93 механізованій бригаді командиром машини зв’язку. 35-річний воїн, прикриваючи своїх товаришів на блок-пості під Горлівкою, отримав тяжкі поранення і залишився без обох рук.
Віктор Шинкевич, дізнавшись про долю цього бійця, та прохання у ЗМІ допомогти пораненому бійцю.
«Коли Сергій Товстик дізнався про власне житло, почав відволікатися від тяжких думок, думав де які будуть шпалери, почав повертатися до нормального життя і що він дійсно потрібен своїй родині і суспільству.. Ми залучили ще й підрядні організації і разом зробили ремонт в новій оселі Сергія», – сказав Віктор Шинкевич.
Подібну допомогу депутат та його підприємство надають не вперше. У травні організація звела одинадцять фортифікаційних споруд на прикордонній зоні на замовлення Міністерства оборони. Також відремонтували три палати у військовому шпиталі, придбали десять комплектів амуніції для військових.