В Дніпропетровську готуються масові затримання, – правозахисник

16.07.2015 12:21   -
Автор:

Дніпропетровська правзахисниця Оксана Томчук на своїй сторінці у фейсбук заявила, що у місті готуються обшуки та затримання.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«В Дніпрі знов готуються масові затримання.
Вчора з облпрокуратури я отримала інфу, що за прямої вказівки ГПУ в Дніпрі знов готуються облави, де все по фен-шую : обшуки, затримання, катування, намагання вибити покази та інші елементи маски-шоу.
І знов, як не дивно, об’єктом атаки є не корумповані чиновники і не бонзи Партії Регіонів, які знов підняли свої підзниклі було голови, а прості хлопці-добровольці, які протягом майже полутора років на своїх плечах утримують наше небо. Сидоревич, Зенін, Єсауленко, Малишенко, Бук, Бачинський, Харахулах, Михайлов- подання слідчих УМВС на обшуки та затримання членів громадського формування ” Січ-захист”, були спрямовані до Бабушкінського та Жовтневого районних судів м.Дніпропетровська.
Доречі, серед цього списку троє помічників нардепа Андрія Денисенка, якого вже не раз згадували як опонента влади, якого можуть позбавити депутатської недоторканості через надмірну активність в опозиції», – написала правозахисниця.
Читайте також: Как прокурорам в Днепре квартиры давали (ВИДЕО)