В Дніпрі влада не зацікавлена у впровадженні системи EduPay, – активіст

06.09.2017 13:00   -
Автор:

В Дніпрі міська влада не зацікавлена у впровадженні системи збору та контролю батьківських коштів EduPay. Про це написав на своій сторінці в Фейсбук громадський активіст Сергій Довгополий, повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“Я вже не раз піднімав цю тему, від себе особисто та від EGAP Dnipro. На жаль, відкрита та прозора влада міста Дніпро без кінця знаходить відговорки та динамить Edupay. Така ситуація з відділом освіти, профільним заступником міського голови Шикуленко, головним е-реформатором міста Янікою Мерило… Причини озвучують різні”, – зауважив він.
Система не є фінансовим агентом, і гроші на рахунок Edupay взагалі не потрапляють. Фінансовими агентами є 2 банки, і обидва державні, Ощадбанк та Приватбанк.
“Зацікавилися Edupay вже більше 600 шкіл по всій Україні (так, це небагато, але все таки еквівалентно 4-м містам розміру Дніпра). І успішно працюють, не порушуючи закон і чесно витрачаючи благодійні внески. Нещодавно домовилися про підключення системи у Запоріжжі, триває переговорний процес у Маріуполі. А у Дніпрі, лідері інновацій, знаходять сплошні недоліки :)”, – пише Сергій Довгополий.
Активіст просить всіх зацікавлених батьків Дніпра, відповідальних та активних, написати йому, щоб створити “невеличку коаліцію”. Мета – проінформувати якомога більше батьків і домогтися впровадження систему у нашому місті.