В Дніпрі можлива активізація прокремлівських сил, – активісти

28.07.2017 12:30   -
Автор:

Події минулої ночі, коли на Алеї героїв невідомими були зірвані фотокартки загиблих бійців АТО, можуть бути не простим вандалізмом, а ознакою того, що в Дніпрі планується “розхитування” ситуації.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на ГО “Майдан Січеслав-Дніпро”.
“Сьогодні зранку громадськість Дніпропетровщини ошелешили інформацією про те, що невідомими були зірвані фотокартки загиблих учасників бойових дій на Сході України, які були розміщені на Алеї пам’яті біля Дніпропетровської облдержадміністрації.
Переглянувши фото, які розмістив в мережі Юрій Голік, стало зрозуміло, що правопорушники діяли зухвало та мали на меті саме зірвати портрети, які згодом викинули прямо під ноги.
З одного боку дані дії можна кваліфікувати як вандалізм, або ж хуліганство, але громадськість пропонує дивитись ширше! Дана подія відбулась у ніч після того, як сотні дніпровців провели вечір із вшанування пам’яті полеглих бійців влітку 2014 року, на цьому заході були присутні батьки загиблих Героїв, фотокартки дітей яких могли бути цинічно зірвані або знищені цієї ночі… І це є ні чим іншим, як попередження, попередження про те, що російська гідра планує підіймати голову в нашому мирному українському Дніпрі, вони зараз нищать портрети, а, можливо, завтра перейдуть до більш радикальних дій, що є, на наш погляд, прямими ознаками українофобства та намірами розхитати ситуацію у нашому місті.
Громадська організація «Майдан Січеслав-Дніпро» звертається до ГУ Служби Безпеки України в Дніпропетровській області та ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області та закликає всю патріотичну громаду взяти на контроль дане розслідування, бо на наше переконання дана подія є передумовою подальших випадків активізації прокремлівських сил у м. Дніпро.
За інформацією поліції, зараз тривають слідчі дії та дану подію внесено до ЄРДР за фактом хуліганство.”