У дитячому таборі “Веселка” відповіли на скарги батьків

28.07.2017 12:00   -
Автор:

Дніпрянин був обурений табором «Веселка» в Скадовську, в який відправили сиріт та дітей учасників АТО. Проте, адміністрація Дитячого оздоровчого табору «Веселка» абсолютно не згідна зі звинувачуваннями.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«За весь період оздоровлення (21 день) до відділу освіти виконавчого комітету Апостолівської міської ради та дирекції ДОТ «Веселка» не надійшло жодної скарги або зауваження щодо питань зазначених у даній статті, а саме: харчування та умови проживання.
Перед заїздом дітей на відпочинок директор відділу освіти виконавчого комітету Апостолівської міської ради особисто оглядала умови приживання та роботу харчоблоку. Також під час відпочинку на території табору постійно знаходився представник цієї освітньої організації, який мав цілодобовий доступ до дітей, здійснював координацію оздоровлення та підтримував постійний зв’язок з батьками.
Якби діти були б незадоволені харчуванням або іншими умовами, то і представник і батьки одразу б повідомили про це адміністрацію табору.
Якщо безпосередньо пан Олег Соловей мав певні зауваження, виникає питання, навіщо він очікував завершення оздоровлення і лише після цього піднімає дані питання. Той факт, що він зміг написати статтю до інтернет-видання робить незрозумілим його неспроможність звернутися до директора відділу освіти або директора табору. Батьки, які щодня спілкуються з дитиною та приділяють їй достатньо уваги одразу шукають шляхи вирішення подібних ситуацій, а не чекають аби зробити це постфактум.
Також, хочемо звернути увагу на те, що у ДОТ «Веселка» відпочивають та оздоровлюються діти з усіх куточків України, але політика табору така, що не допускає поділу дітей на сиріт або дітей чиї батьки служать в АТО або обдаровані та талановиті. Всі діти абсолютно рівні, мають рівні права та доступ до матеріально технічної бази закладу. Пріоритетним залишається гарний відпочинок дітей, які отримують задоволення під час їх перебування в закладі», – кажуть у адміністрації табору.