В Днепродзержинске новые тарифы опротестовали в суде

09.06.2015 16:22   -
Автор:

Кроме судебного протеста по поводу условий предстоящего конкурса на право работы на пассажирских маршрутах Днепродзержинска, в суде также опротестованы и введенные недавно тарифы. Об этом сообщает лидер местной организации ВО «Свобода» Александр Залевский.
«Гарячий привіт водіям міських маршруток! Особливо тим, хто по-хамськи захищав своїх рабовласників на громадських слуханнях, не даючи громаді і слова вставити проти підвищення тарифів.
Наш осередок ВО “Свобода” отримав інформацію, що водіям 29-го маршруту підвищили суму “відкату” транспортій мафії – фірмі, що фактично є власником маршруту (виграла конкурс на пасажироперевезення). Підвищили майже у 3 РАЗИ!
Раніше ця сума становила 3200 гривень на місяць з однієї автівки, тепер 9300 гривень. Тоді як тариф здорожчав на 43 %.
Тепер ви розумієте хто збагачується з підвищення тарифів? До чиїх кишень течуть гроші? А порядку і сервісу, який обіцяв міський голова і далі нема. Маршрутники возять по півтора салону за рейс, а технічний стан автівок ви можете подивитися на світлині…
Наразі є два позови до суду: перше – про скасування незаконного рішення виконкому (про підвищення тарифів на перевезення), друге – про нерівність умов для участі у конкурсі на пасажироперевезення. Слідкуємо за розвитком подій. Борімося разом!», – пишет Залевский в своем фейсбуке.
Читайте также: В Днепропетровске хотят ввести единый проездной билет
Источник: Кстати