Уперше за майже 40 років: на вул. Князя Володимира Великого у Дніпрі ремонтують пішохідну зону

04.11.2021 15:24   -
Автор:

Сплачуєш оренду за землю під гаражем – фінансуєш оновлення пішохідних зон. Завдяки такому принципу у Дніпрі тривають відновлювальні роботи пішохідної зони по вул. Князя Володимира Великого.

Усього на цій ділянці укладуть понад 750 кв. метрів нового асфальтного покриття та вже уклали більше ніж 350 погонних метрів бордюрного каменю. Загальна вартість робіт – близько 1 млн грн. Кошти з міського бюджету не залучалися, розповів начальник інспекції з питань благоустрою ДМР Руслан Мороз.

«Місцеві мешканці розповідають, що ремонту тут не було близько 40 років. Ми отримували чимало скарг на стан тротуару від містян. Роботи проводить комунальне підприємство «Управління контролю за благоустроєм міста» власним коштом. Ті гроші, які дніпряни сплатили за оренду землі під гаражами, а також кошти від видавання ордерів на розриття на території міста були використані для проведення цих ремонтних робіт», – повідомив Руслан Мороз.

Як зазначив начальник інспекції з питань благоустрою, якщо погодні умови не погіршаться, ремонт пішохідної зони завершать вже за тиждень.