«Укрзалізниця» вперше дозволила замовляти групові квитки онлайн, які коштуватимуть дешевше

04.12.2021 08:31   -

«Укрзалізниця» вперше надала можливість замовляти групові квитки онлайн. Це вже можна зробити на цьому порталі, – про це компанія повідомила у п’ятницю, 3 грудня.

Раніше для того, щоб оформити групове перевезення, пасажирам потрібно було двічі звертатися до кас вокзалів: спочатку щоб заповнити вручну заяву та попередньо зарезервувати вагон, потім для того, щоб оплатити. Зараз до каси вокзалу необхідно буде завітати лише на фінальному етапі отримання квитків та сплатити їх повну вартість (у перспективі це переведуть в онлайн).

Крім того, «Укрзалізниця» зробила замовлення групових перевезень дешевшим: з 10 грудня вартість резервування місць для групи із 30 і більше людей становитиме 50 гривень з дорослого пасажира та 35 гривень з дітей до 18 років (раніше для дорослих було 80 гривень, 40 для дітей — і незалежно від розміру групи).

«Укрзалізниця» оголосила про початок продажу квитків на всі поїзди за новим графіком руху, який почне діяти з 12 грудня. Загалом запустять 19 пар нових поїздів, ще 49 потягів будуть прискорені.

Також з’явилися 7 рейсів до лижного курорту Буковель.

Компанія «Укрзалізниця» запускає власні трансфери до гірськолижного курорту «Буковель» від станції Татарів. Ця станція є найближчою до курорту.

«АТ «Укрзалізниця» починає реновацію станції Татарів та ініціює процедуру перейменування станції на Татарів-Буковель. Також у новому графіку руху на 2021/2022 рік, який починає діяти 12 грудня 2021 року, компанія запускає 7 пар поїздів до гірськолижного курорту», — йдеться у повідомленні.

Відповідного до нового графіку руху через цю станцію їхатимуть рейси:

  • № 5/6 Маріуполь — Рахів;
  • № 15/16 Харків — Рахів;
  • № 55/56 Київ — Рахів;
  • № 95/96 Київ — Рахів;
  • № 25/26 Одеса — Рахів;
  • № 125/126 Миколаїв — Рахів;
  • № 130/129 Кременчук — Ворохта (з групою причіпних вагонів Полтава — Ворохта).

Окрім цього, з 12 грудня з залізничного вокзалу у Татарові «Укрзалізниця» організовуватиме автобусні трансфери до «Буковелю» з фіксованою ціною в 50 гривень.