Український “Шум” захопив США

17.06.2021 06:20   -

Пісня Go_A б’є рекорди популярності в США. Композиція посіла друге місце за прослуховуванням у ТОП-50 вірусних треків Spotify у Сполучених штатах.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу shum.png

 Пісня Шум, з якої український гурт Go_A представляла Україну на Євробаченні-2021, увійшла в ТОП-50 популярних треків у США Spotify. Про це учасники колективу повідомили в Instagram. “Нашуміла в ТОП 50 популярних треків у США. Зараз SHUM перебуває на другій сходинці і продовжує звучати з усіх куточків світу”, – зазначається в повідомленні. Відзначимо, очолює чарт вірусних хітів пісня I wanna be your slave італійської групи Måneskin. На п’ятому місці розташувалася їх переможна композиція на Євробаченні Zitti e buoni.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу shum1.png

Раніше повідомлялося, що пісня групи Go_A Шум потрапила у престижний світовий чарт Billboard Global 200. Нагадаємо, 18 – 22 травня в Роттердамі відбувся міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2021. Його переможцями стали рокери з Італії Mаneskin. Український гурт GO_A посіла п’яте місце, підкоривши публіку сучасним міксом з фолку і техно.