Українського воїна поранено на Донбасі

15.01.2021 09:51   -

Прес-служба штабу ООС повідомляє про 6 випадків порушення режиму тиші на Донбасі з боку терористів, що були скоєїні минулої доби, 14 січня. В результаті обстрілу бойовиків, одного з українських військовослужбовців було поранено.

“… поруч із населеним пунктом Гнутове, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета та великокаліберного кулемета. Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав легке осколкове поранення. Воїна оперативно доставлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога“, – повідомила прес-служба.

Окрім того, у передмісті Мар’їнки та поблизу Водяного, що на Приазов’ї, ворог вів вогонь у бік українських позицій з автоматичних станкових гранатометів, а біля Мар’їнки – ще й зі стрілецької зброї. В районі населеного пункту Талаківка противник застосував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Українські військові змушені були відкривати вогонь для придушення небезпечної активності терористів. Про бойові втрати серед наших захисників не повідомлялось.

Від початку поточної доби, 15 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.