Український футболіст пішов проти течії й врятував команду

02.07.2020 11:50   -
Автор:

Колишній нападник збірної Англії Гарі Лінекер відреагував на переможний гол Андрія Ярмоленка у ворота Челсі (3:2).

Yarmolenko with a body blow against the flow. I know, I’ll go“, – написав Лінекер у своєму Твіттері.

На жаль, у перекладі рима втрачається: “Ярмоленко нищівним ударом пішов проти течії. Я знаю, я піду“.

Нагадаємо, Ярмоленко став героєм Вест Хема у матчі 31-го туру АПЛ проти Челсі. Українець вийшов на заміну на 78-й хвилині, а наприкінці матчу забив переможний гол.

Челсі в разі перемоги над Вест Хемом міг би обійти Лестер і піднятися на третю сходинку в турнірній таблиці, а у “молотобійців” були свої задачі – вони не забивали вже трьох матчах поспіль і в разі відсутності поразки могли бодай на одне очко відірватися від зони вильоту. Попри таку важливість, Девід Мойєс вирішив залишити в запасі не тільки Андрія Ярмоленка, а і Феліпе Андерсона. І лише на 78-й хвилині відправивши у бій нашого Андрія Ярмоленка, невдовзі після виходу на поле Андрій увірвався у штрафний, ефектно прибрав захисника та потужно пробив у дальній кут – 3:2!

Таким чином, Вест Хем набрав 30 очок, піднявшись на шістнадцяту позицію в турнірній таблиці і відірвавшись від зони вильоту на три залікових бали. Челсі, маючи в активі 54 пункти, втратив можливість обійти Лестер. “Пенсіонери” залишились на четвертій сходинці, а у МЮ та Вулверхемптон всього на два очки менше.

Автор – Боніфацій