Українку номінували на премію Євросоюзу

20.09.2020 07:22   -

Українська реперка Alyona Alyona потрапила до переліку номінантів премії Європейського союзу The Music Moves Europe Talent Awards, – повідомило radiosvoboda.

А навесні цього року наша реперка Alyona Alyona опинилася у європейському рейтингу видання Forbes — 30 Under 30. Артистка потрапила до категорії Entertainment (Розваги).

«Колишня вихователька дитячого садочку переосмислює, як виглядає та звучить реп. Alyona Alyona представляє український реп світові. Вона гастролювала по всій Європі та є однією з провідних артисток своєї країни», — написало Forbes.

Тоді ж до рейтингу в категорії «Спорт» увійшла українська тенісистка Еліна Світоліна. До категорії «Технології» потрапили українські підприємці Стас Матвієнко та Анна Поліщук. Вони засновники сервісу замовлень їжі Allset, що працює у 2500 ресторанах у 12 містах США. У цій же категорії є українка Вікторія Репа — співзасновниця фітнес-додатку BetterMe, який завантажили 50 мільйонів користувачів.

alyona alyona номинирована на музыкальную европейскую премию | СЕГОДНЯ

За нагороду The Music Moves Europe Talent Awards змагаються 16 європейських музикантів. Номінантів оголосили 18 вересня під час фестивалю Reeperbahn у німецькому Гамбурзі.

Церемонія нагородження відбудеться 15 січня під час фестивалю Eurosonic Noorderslag 2021 в Гронінгені в Нідерландах. Переможець отримає 10 тисяч євро на розвиток своєї кар’єри. Ще 5 тисяч євро отримає володар призу глядацьких симпатій, голосування за якого відбувається на сайті премії.

Премія The Music Moves Europe Talent Awards заснована Європейським союзом у 2019 році. Переможцями премії можуть стати «найбільш цікаві нові європейські таланти», розповідає Радіо Свобода.

Реперка Alyona Alyona представила нову пісню "Обіцянки" - 112 Україна

«У Alyona Alyona є щось справді особливе, що виходить за межі її, безсумнівно, вражаючого зовнішнього вигляду, впевненого ставлення, захопливого флоу, ліричних здібностей, якості звуку та навіть її альтер-его в дитячому садку», – вважають організатори премії.