Українка перемогла на міжнародному турнірі з легкої атлетики

14.09.2020 10:19   -

Українська спортсменка-легкоатлетка Марина Бех-Романчук здобула перше місце на міжнародних змаганнях у Берліні. Марина здобула золоту медаль у стрибках у довжину.

Вітаємо Марину Бех-Романчук з перемогою на міжнародному турнірі ISTAF у Берліні. Золото українській легкоатлетці приніс стрибок у довжину на 6.87 м. Відзначимо, що для неї це кращий результат в сезоні“, – повідомив Національний олімпійський комітет.

Марина Бех-Романчук – українська легкоатлетка, яка спеціалізується у стрибках у довжину, призерка світових та континентальних першостей, чемпіонка Універсіади, учасниця Олімпійських ігор 2016 року, багаторазова чемпіонка України. За підсумками жовтня 2019 була визнана Національним олімпійським комітетом України найкращою спортсменкою місяця в Україні. Тоді на чемпіонаті світу з легкої атлетики в Катарі жінка здобула срібну медаль у стрибках у довжину з результатом 6 метрів 92 сантиметри. За підсумками змагань Світового туру у приміщенні-2020 стала першою у загальному заліку серед стрибунок у довжину, – розказує про спортсменку Громадське.

Зображення може містити: 1 особа, надворі