Україні – 30: у Дніпрі байкери створили з мотоциклів символ, присвячений Дню Незалежності

24.08.2021 05:59   -
Автор:

23 серпня у Дніпрі на Фестивальному причалі байкери створили символ, присвячений 30-річчю Незалежності України. З близько сотні мотоциклів склали число 30, де нуль – у формі логотипа Дніпра. 

«Разом з усією країною ми готуємося до Дня Незалежності. Цю важливу дату варто запам’ятати, тому сьогодні разом із байкерською спільнотою ми влаштували мотофлешмоб. Коли ми тільки готувалися до створення символу, то вирішили, що він має бути особливим. Так і вийшло: ми поєднали в одній фігурі два важливі для нас символи – кількість років нашої незалежності та логотип міста», – розповіла заступниця директора КП «Агентство розвитку Дніпра» Олена Мозгіна. 

Зі свого боку представник ГО «Байкери України» Георгій Попов додав: «Це визначна дата для України загалом і кожного українця окремо. Тож ми, як і всі громадяни великої держави, таким чином вшанували та висловили любов як до Батьківщини, так і до рідного міста».

Байк учасниці заходу Олени – серед тих, що утворювали логотип міста. Жінка каже, що без вагань зголосилася взяти участь у флешмобі. 

«30 років незалежності – це вагомий строк. Думаю, що в усіх куточках України радіють з цього приводу і ми не виняток.  Врешті це історична подія, тому взяти у ній участь почесно як мінімум».