Олімпійська призерка з Дніпропетровщини Ярослава Магучіх отримала квартиру

24.08.2021 06:18   -

Напередодні Дня Незалежності голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук разом з очільником Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко вручили ключі від квартир олімпійській призерці Ярославі Магучіх та учаснику АТО, бійцю 93-ї механізованої бригади Ігорю Суліму.

Чиновники відзначили вагомий внесок спортсменів та військових у справу прославдення України та становлення її як самостійної та відомої держави.

Державний стяг захищають військові на фронті. Його прославляють і спортсмени на міжнародних змаганнях. Символічно, що саме в День Прапора України відзначаємо тих, ким пишаємось – легкоатлетку Ярославу Магучіх та учасника АТО Ігоря Суліму“, – зазначив Валентин Резніченко.

Військовослужбовець Ігор Суліма у 2014-му пройшов Іловайський котел, дістав поранення і потрапив у полон. Після повернення проходив тривалу реабілітацію. Фронтовик розповів, що п’ять років чекав своєї черги на отримання житла разом з дружиною та донькою.

«Ми жили разом з батьками моєї дружини, потім орендували житло, змінили кілька квартир. Тому, коли дізналися, що нарешті отримаємо власну квартиру – радості не було меж. Вже знаємо, якою хочемо бачити свою домівку» – поділився Ігор Суліма.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та військова форма

Ярослава Магучіх теж зраділа своєму житлу і розказала про майбутні плани.

«Зможу зробити там все, що захочу, втілити усі свої мрії та бажання. Це дуже круто, коли держава допомагає і підтримує олімпійців та військовослужбовців. Це приємно і мотивує показувати ще кращі результати» – розповіла бронзова призерка Олімпіади.

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть