Українець “зіграв” за українську “Зорю”, хоча грав за грецький “АЕК”

27.11.2020 07:22   -

26 листопада у 4-му турі групового етапу Ліги Європи луганська “Зоря” розгромила афінський АЕК з рахунком 0:3.

У складі господарів вийшли два українця Дмитро Чигринський і Євген Шахов.

У першу годину гри команди не порадували вболівальників голами, а ключовою стала стала 49-та хвилина, коли з поля вилучили українського півзахисника господарів Євгена Шахова.

Чисельна перевага дозволила луганському клубу організувати взяття воріт – відзначився Артем Громов після помилки голкіпера суперника Атанасіадіса.

На 75-й хвилині рахунок став 0:2 – перевагу гостей подвоїв Владислав Кабаєв, а остаточний результат на 85-й хвилині встановив Владлен Юрченко ударом із пенальті.

Три поразки в трьох попередніх турах при різниці забитих і пропущених м’ячів 2-9, це, звичайно ж, не той результат на який розраховували луганчани на початку турніру. Тому для футболістів «Зорі» гра в Афінах стала останнім шансом зберегти хоча б теоретичні шанси на вихід із групи. Причому навіть нічия чинного бронзового призера чемпіонату України при перемозі «Браги» в паралельному поєдинку з «Лестером» ставила шлагбаум перед нашим клубом на цих надіях, – аналізує становище команд і шанси на проходження далі sport.ua.

Ліга Європи: який вигляд має турнірна таблиця після розгромної перемоги " Зорі" над АЕКом - новини Еспресо TV | Україна

Огляд матчу, основні моменти і голи.