Українці сенсаційно здолали в Мадриді чемпіона Іспанії

22.10.2020 13:38   -

Футбольний сюрприз дня подарував донецький “Шахтар”, коли здобув перемогу в гостях у “Реала” . Команда, відома своєю хорошою присутністю бразильських футболістів, закінчила перший тайм в чистому розкоші, маючи аж 3:0, але українському клубу довелося попотіти, щоб досягти остаточної перемоги. Українцям пощастило вдало використала VAR, аби скасувати гол мадридців, який було забито із порушеннями на останніх хвилинах, – коментує іспанське видання pagina12.

Турнірна таблиця виглядає так чарівно завдяки вдалій поїздці українського клубу до столиці Іспанії. Донецький “Шахтар” сенсаційно очолив турнірну таблицю групи B після 1-го туру Ліги чемпіонів. “Шахтар” одноосібно очолив свою групу, в активі команди Луїша Каштру 3 очки.

“Реал”, який програв “гірникам”, йде останнім. “Борусія” та “Інтер” ділять 2-3 місце.

У наступному турі “Шахтар” вдома прийме міланський “Інтер”, а “Реал” поїде в гості до менхенгладбаської “Борусії”. Матчі відбудуться 27 жовтня.

Деякі цікаві футбольні рекорди, обставини та факти від unian.

  • “Шахтар” виграв у “Реала” в Мадриді з рахунком 3:2. “Гірники” грали без ряду провідних футболістів, які не полетіли на гру через ситуацію з коронавірусом в донецькому клубі.
  • “Реал” пропустив три голи на своєму полі в першому таймі в матчі Ліги чемпіонів вперше з 2000 року (проти “Баварії”).
  • “Шахтар” вперше обіграв “Реал” у трьох особистих зустрічах (раніше “гірники” двічі програвали).
  • Українська команда обіграла “Реал” вперше з 1999 року (тоді це вдалося “Динамо” в Лізі чемпіонів).
Зінедін Зідан / фото REUTERS
Сумний Зідан: “Я повністю беру на себе відповідальність. Я щось не так зробив… Ми незадоволені, але не будемо опускати руки. Для мене це велике розчарування…”

Відеогляд голів та основних моментів переможного матчу.