Україна відновила міжнародне авіасполучення

15.06.2020 11:01   -

З 15 червня Україна поновлює міжнародні авіарейси, що було скасовано через епідемію коронавірусу. Втім, як повідомляє ВВС, полетіти можна не в усі країни – адже багато з них ще не відкрили свої кордони.

Та й скористатися послугами авіаперевізників зможуть далеко не всі охочі – туристам подорожі ще не дозволені. Квитки на міжнародні рейси доступні тим, хто має родичів чи роботу за кордоном, іноземцям, тим, хто має навчатись чи лікуватися поза межами України.

Ще однією перепоною для подорожей літаком може стати невпевненість самих авіаперевізників – дозвіл на польоти є, але чи будуть охочі полетіти? Деякі авіакомпанії хоч формально планують відновити авіаперельоти, втім наголошують на тому, що цей процес буде довготривалим.

Плани з рестарту роботи компанії розраховані з урахуванням оптимістичного сценарію зі зняття обмежень на вільний виїзд/в’їзд з/до Україні з 15 червня 2020 року як українців, так і іноземців. МАУ прогнозує, що після відновлення операційної діяльності пасажиропотік авіакомпанії скоротиться приблизно на 46% – до 1,9 млн. пасажирів (з яких 0,986 млн. вже перевезено з початку 2020-го до локдауна)“, – йдеться у повідомленні на сайті МАУ.

Немає опису світлини.