Україна тепер в Instagram

15.07.2021 09:11   -

Україна запустила свою офіційну сторінку у соціальній мережі Instagram —@ukraine.ua. Її мета — просувати позитивний імідж України серед іноземної аудиторії, – повідомило Міністерство закордонних справ України 14 липня.

Відзначається, що сторінка ведеться англійською мовою з метою просування позитивного іміджу України серед іноземної аудиторії в рамках Стратегії публічної дипломатії, затвердженої МЗС цьогоріч. 

“На сторінці @ukraine.ua відвідувачі і підписники зможуть дізнатися про популярні туристичні магніти, культурні події та фестивалі, інновації, можливості, про Україну та українців”, – інформувала прес-служба. 

Для оформлення аккаунта використовуються роботи українських фотографів-партнерів фотобанку на офіційному сайті України і бренд України UkraineNOW.

 “Зараз МЗС та УІ розвивають три офіційні канали комунікації для просування України у світі – сайт України, сторінка у Facebook і сторінка в Instagram”, – резюмували у зовнішньополітичному відомстві. Відзначимо, на сьогодні за сторінкою @ukraine.ua, де перший пост датований 28 червня, стежать понад 3 тисячі акаунтів.

МЗС пояснює, що створення та розвиток сторінки України в Instagram — частина стратегічної роботи з формування позитивного іміджу України за кордоном. Наразі Міністерство розвиває три офіційні канали комунікації для просування України у світі – сайт, сторінка у Facebook та сторінка в Instagram.