У Зеленського виявили коронавірус: він обурився, що деякі українці цьому зраділи

09.11.2020 21:16   -

Президент України Володимир Зеленський захворів на коронавірус – тест дав позитивний результат і тепер голова держави піде на самоізоляцію.

Немає у світі щасливчиків, для кого б #COVID19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав + результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID19. І я теж це пройду. Все буде добре!“, – написав президент у своєму телеграм-каналі.

В той же час, президент обурився, що дехто в соцмережах відверто радіє з цього і висміює його хворобу. Зеленський назвав таких особистостей людьми “з ампутованою совістю”, пригрозивши тим, що “зз\ло повернеться”.

Ми, звичайно, поділяєм переконання президента щодо неприпустимості висміювання людського горя. Але цікаво пригадати, як відреагував Зеленський на жарти його друга Жеки в Кварталі з приводу підпалу будинку Гонтарєвої. Чи так само засуджував?

Навіть більше – Володимир Олександрович уже й забув, як висміював Україну і її керівництво у своїх виступах тут і там. Тепер він дорікає у цьому іншим.

Ми працюємо. Хоча декому подобається самих себе принижувати. Вони це робили протягом п’яти років. Продовжують принижувати свою країну, відмовляти їй у силі й хисті сьогодні“, – пожалівся Зеленський.