У січні Дніпропетровськ виконав бюджет на 97%

10.02.2015 15:37   -
Автор:

На 97% виконано бюджет Дніпропетровська за січень поточного року. Про це повідомили у фінансово-економічному департаменті Дніпропетровської міської ради, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Зокрема, за вказаний період до загального фонду бюджету міста надійшло доходів у загальній сумі 328,2 мільйонів гривень, з них: 147,2 мільйонів гривень – власних доходів, 181 мільйон гривень – трансфертів з державного бюджету.
Незважаючи на невиконання плану бюджету міста по доходам в цілому, досягнуто його перевиконання по податку на доходи фізичних осіб на 2,5 мільйонів гривень або 2,7%, у порівнянні з січнем 2014 року надходження цього податку збільшилися на 2,9 мільйонів гривень або 3,2%.
Протягом січня за рахунок коштів бюджету міста проведено фінансування витрат на загальну суму 248,6 мільйонів гривень, у тому числі 98,4 мільйонів гривень – на оплату праці працівникам бюджетної сфери, 77,1 мільйонів гривень – на оплату пільг, субсидій, компенсацій та допомог населенню, 11,5 мільйонів гривень – на оплату послуг з благоустрою міста (утримання доріг, гідроспоруд, мостів та шляхопроводів, мереж зовнішнього освітлення); 9,8 мільйонів гривень – на оплату спожитих установами і закладами бюджетної сфери енергоносіїв, 27 мільйонів гривень – на перерахування коштів до державного бюджету у вигляді реверсної дотації згідно з Законом України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» тощо.
Читайте також: В Дніпропетровську запрацює проект “Відкритий бюджет”