Павлоградський виконком контролюватиме громадська комісія

12.02.2015 19:01   -
Автор:

Заяву на включення до складу Громадської комісії при Павлоградському міськвиконкомі подали 6 чоловік. Вони були представлені депутатам і членам комісії на семінарі 10 лютого, йдеться у матеріалі сайту Павлоград.dp.ua.
У зв’язку із призначенням нового заступника міського голови (затвердження якого, ймовірно, відбудеться на наступній сесії міської ради) кількість членів виконкому збільшується до 10 осіб. Відповідно, збільшується і кількість членів Громадської комісії. Серед поданих заяв депутатам треба обрати чотири.
Свої заяви на вступ до комісії подали представники ГО «Самопоміч», «Ліга захисників тварин «Надія», Українського товариства сліпих, «Павлоградський простір», партії «Удар» та формування «Громадська Варта».
Рішення, кого саме включити до складу Громадської комісії, депутати приймуть на найближчій сесії.
Довідка. Громадська комісія — це спеціальний орган при виконавчому комітеті Павлоградської міськради, який був створений за ініціативи громадських активістів. На минулій сесії було прийнято Положення про Громадську комісію. Основними функціями органу визначені контроль і надання рекомендацій щодо діяльності органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та бюджетних установ. Зараз у складі комісії шість громадських діячів — Віктор Абрамас, Наталя Коломійченко, Іван Щербина, Володимир Курдюков, Микола Осіпчук, Анатолій Солодовник.
Читайте також: Писаревський запропонував тези щодо співпраці з владою