У п’ятницю, 25 грудня, на всій території області — дощ

25.12.2020 10:52   -

За даними Українського гідрометцентру, найскладніша ситуація очікується на сході країни. Вночі там йтиме сильний мокрий сніг, а вдень сніг та мокрий сніг з дощем. Температура повітря становитиме вночі від -5 до +2 градусів, у Дніпрі до +6 градусів. Ситуацію сильно ускладнить штормовий вітер з поривами.

На Сумщині оголосили штормове попередження

У Дніпрі вдень ​​температура повітря складе +4 градуси; вночі — +1, дощ. У Кривому Розі: вдень — +9; вночі — +3, дощ. У Павлограді: вдень — +4; вночі — 0.

У Дніпрі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранішній дощ зі снігом поступово перейде у дощ, який ввечері зміниться мокрим снігом. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. 

Погода на 25 декабря в Днепре и области

за останні 130 років
25 грудня:

МАКС: +10.5° (1901)
МІН: -21.6° (1907)

Народний прогноз погоди:

25 грудня відзначається день пам’яті святителя Спиридона, чудотворця. Це найхолодніший день грудня — сонцестояння: “Сонце переходить на другий бік”. Цей день визначав характер усієї зими. Якщо сонечко на Спиридона — дні на святках (7-19 січня) будуть ясними, тоді Новий рік буде морозним, а якщо похмуро і на деревах іній — бути Новому року теплим і похмурим. Якщо ніч ясна, зима буде холодною, а літо жарким; якщо ніч темна — зима буде теплою, а літо — похмурим.