У Новомосковську організували мітинг проти мобілізації (ВІДЕО)

25.06.2015 23:00   -
Автор:

Сьогодні близько двадцяти жінок Новомосковська та району прийшли у міський військкомат повідомити – їх чоловіки воювати не підуть. Мітинг зібрали, бо у понеділок чоловіки двох місцевих сіл отримали повістки, повідомля 34.ua.
У військкоматі пояснюють, що повістка хлопцю не означає негайне відправлення на схід. Кажуть, таким чином тільки запрошують пройти медичну комісію.
Жінки запевняли, що у селі зараз гаряча пора – збір урожаю, чоловіки зайняті по вуха, їм не до війни.
Заступник Дніпропетровського обласного комісара Сергій Полуциган пояснює, наприклад, з 200 отриманих повісток, мобілізують тільки 14 чоловіків – такий план отримали зі столиці. Більше того, кому видавати повістки вирішує не військкомат, а місцеві чиновники.
Після цих слів, запал жінок трохи заспокоївся. Але, запевняють, за своїх чоловіків стоятимуть горою. В разі чого, готові йти і на Київ. Мітингувати.
Дніпропетровський нардеп Андрій Денисенко на свой сторінці у фейсбук заявив, що цей бунт стосовно мобілізації є результатом правління “недолюстрованого” ним та Корбаном голови РДА Павла Селіхова.
“Сьогодні у Новомосковську люди Селіхова і його покровителя, нардепа із БПП Нестеренка (в минулому заступника Вілкула), організували, провели і привселюдно оплатили акцію біля міськрайонного військкомату, спрямовану “проти війни і мобілізації”.
Абзац і занавіс, панове адміністратори. І не кажіть, що ми із Корбаном вас не попереджали”, – написав Денисенко.
Політик нагадав, що спроба люструвати колишнього комуніста та члена “Партії регіонів” Павла Селіхова закінчилася відкриттям кримінального провадження проти нього та екс-заступника губернатора Геннадія Корбана.