У Нікополі відбулися прощання із загиблим Захисником

14.03.2024 08:07   -

13 березня, у Нікополі попрощалися із загиблим захисником, 40-річним Аліком Ковтуном. Герой загинув 7 березня 2024 року під час бою поблизу Кліщіївки у Донецькій області, пише «Наше місто» з посиланням на Нікопольську міську раду.

Алік народився та виріс у Нікополі, закінчив школу № 6. Далі пішов працювати, щоб допомагати батькам. Був шофером на різних підприємствах нашого міста.

Його пам’ятають як добру, чуйну, надійну та працьовиту людину. Як старший син він турбувався про своїх маму й тата. Міг і город скопати, й ремонт в будинку зробити – сміливо брався за різну роботу, й вона кипіла в його руках. Дбав про комфорт та добробут своєї родини, був гарним батьком для своїх дітей.

Коли в Україні почалася повномасштабна війна, Алік Олегович пішов до воєнкомату сам, бо хотів захистити свою Батьківщину від ворога. У лавах Збройних сил України – з 28 червня 2022 року.

Воював у десантно-штурмовій бригаді, часто телефонував рідним і завжди заспокоював, казав: «У мене все добре. Головне – бережіть себе!». Планів на майбутнє не будував. Вірив у перемогу і наближав її як міг.

У нього залишилися мати, брат, син та донька.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника!

За матеріалами Наше Місто.