У Мукачево введені сили Національної Гвардії

10.02.2020 06:36   -
Автор:

У зв’язку із недавніми подіями в Закарпатті, там запроваджено надзвичайні заходи з відновлення правопорядку і боротьби зі злочинними угрупованнями.
Повідомлення про це міститься на сайті Національної Гвардії України.
«У зв’язку з оперативною обстановкою, скоєнням ряду правопорушень в місті Мукачево, з метою надання допомоги органам Національної поліції, для стабілізації криміногенної обстановки в місті та Мукачівському районі Закарпатської області залучено оперативний резерв Національної гвардії України. Для охорони громадського порядку в місто Мукачево прибули військовослужбовці полку оперативного призначення імені Івана Богуна. Також залучено гвардійців 2 Галицької бригади. Публічний порядок в місті спільні патрулі гвардійців та працівників поліції охоронятимуть цілодобово з 9 лютого», – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що 7 лютого в Мукачеві сталася стрілянина між членами кримінальних угруповань, в результаті чого було поранено двох чоловіків. Вже 8 лютого правоохоронці затримали ватажка банди і кількох членів угруповання, які мали при собі вогнепальну зброю.

Днепр.Главное