На Закарпатті спецпризначенці затримали членів ОПГ

09.02.2020 12:25   -
Автор:

В ході спецоперації Національної поліції та СБУ на Закарпатті було затримано членів злочинного угруповання, що намагалося встановити контроль над регіоном. Про це повідомляє УП із посиланням на сайт Національної поліції.
В суботу, 8 лютого, оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції, спецпризначенці, співробітники Служби безпеки України, детективи ГУНП спільно з прокуратурою області в селі Нижні Ворота затримали лідера та членів ОПГ. Під час затримання, бандити були озброєні і чинили спротив.

«Під час затримання особи, які перебували в автомобілях, чинили озброєний опір та намагалися втекти з місця події. Однак їх затримали. У результаті ніхто не постраждав», – йдеться у повідомленні.
Лідер угруповання рухався на броньованому автомобілі і правоохоронцям довелося буквально «виколупувати» його з автівки Mercedes G-Glass. Затримання злочинців на двох авто відбулося о 22 годині на поліцейському посту.
Нагадаємо, що 7 лютого в Мукачево прямо на вулиці відбулася збройна перестрілка, в результаті якої двоє чоловіків тримали вогнепальні поранення. У зв’язку із інцидентом, депутати Мукачевської міськради звернулись до Президента і правоохоронців із проханням здійснити необхідні заходи для відновлення правопорядку в місті й області.

Днепр.Главное