У медзакладах Дніпропетровщини голосуватимуть понад 18 тис людей

26.10.2014 11:54   -
Автор:

Наразі такою можливістю вже скористалися близько 20% людей. Про це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я ОДА Ігор Македонський під час прямого включення телемарафону «Дніпропетровщина. Вибори LIVE».
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Пацієнти, які знаходяться на лікуванні у медзакладах Дніпропетровщини, зможуть проголосувати на 93 спеціальних виборчих дільницях. У списки внесено понад 18 тисяч людей. Крім того, поранені бійці з зони АТО, які у нас лікуються, також зможуть проголосувати. Це 304 особи», – сказав Ігор Македонський.
Також він додав, що нажаль поранених, які потрапили у медзаклади позавчора та вчора, вже не встигли внести до списків виборців, тому вони не зможуть голосувати. Це 37 важкопоранених бійців.
Ігор Македонський звітував, що уся система охорони здоров’я регіону приведена до повної готовності.
«Це 285 бригад швидкої та невідкладної допомоги. 138 пунктів їх тимчасового базування. 53 центри первинної медико-санітарної допомоги мають своїх чергових лікарів, які готові надати меддопомогу. Усі стаціонари також готові до прийому пацієнтів. У наявності повний запас медикаментів та витратних матеріалів», – сказав він.