У Кривому Розі викрили підпільний цех з масового виробництва фальсифікованого алкоголю

21.05.2021 07:10   -

Сектор комунікацій та зв’язків з громадянами Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області повідомляє про викриття чергового підпільного цеху з вироблення алкоголю. Цього разу сурогат масово виготовляли у Кривому Розі.

“Під час досудового розслідування співробітниками податкової міліції було встановлено, що організував незаконне виготовлення, зберігання та збут фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів, з використанням обладнання, що забезпечувало їх масове виробництво, мешканець Кривого Рогу, 1985 р.н. Виробництво фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції, імітованої під горілку, коньяк та інші міцні напої, відбувалося прямо у приміщенні приватного домоволодіння. Лікеро-горілчані вироби «кустарним» засобом розливались та фасувались у пластикову тару ємністю 5 літрів, 2 літри, 1 літр, 0,5 літрів та у картонні коробки (тетрапаки)  об’ємом 10 літрів,  взагалі без жодних розпізнавальних назв та  без будь-яких логотипів“, – сказано в повідомленні.

Збут фальсифікованих алкогольних напоїв здійснювався через роздрібну мережу торгівельних точок Кривого Рогу.  

18 травня співробітниками ГУ ДФС у Дніпропетровській області, на підставі ухвал суду за результатами обшуків було вилучено підробного алкоголю та обладнання на загальну суму 3 мільйони 69 тисяч гривень.  Вилучений в ході обшуку автомобіль, що був задіяний у транспортуванні алкогольного фальсифікату, знаходиться на відповідальному зберіганні на території ГУ ДФС у Дніпропетровській області, – наразі вирішується питання щодо арешту  даного транспортного засобу.