У Кривому Розі продовжується масштабна реконструкція інфраструктури міста

07.02.2022 19:37   -
Автор:

Сім об’єктів «Великого Будівництва» проінспектували заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб, народні депутати від «Слуги Народу» Олена Криворучкіна, Володимир Захарченко та голова Криворізької міської організації партії «Слуга Народу» Юрій Корявченков.

Зокрема, капітальні ремонти повним ходом тривають в 201-му та 180-му дитсадках, Центрально-Міському ліцеї, 95-й гімназії та школі номер 4.

«Продовжується і реконструкція криворізького стадіону «Металург» – наймасштабнішого спортивного проєкту програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Стадіон приведуть до європейського рівня і відповідності до стандартів ФІФА та УЄФА. Тут буде створене унікальне для області футбольне поле з комбінованим штучно-натуральним газоном», – зазначив голова Криворізької міської організації партії «Слуга Народу» Юрій Корявченков.

У свою чергу, на вулиці Олександра Поля будують басейн – двоповерхову будівлю площею 3 тис. кв. м. із пропускною спроможністю 108 осіб. Чаша басейну на шість доріжок буде глибиною до 2 м. і розміром 25х12 м.

Всі роботи під контролем та проходять за графіком, а деякі об’єкти, можливо, відчинять свої двері раніше обумовлених термінів.

У партії «Слуга Народу» переконані: єдина можливість ефективно змінювати життя міста і країни – це чітка, віддана командна робота. Особливо потребують гуртування специфічні умови роботи в Кривому Розі, де місцева влада не налаштована на співпрацю. Потрібно і надалі активно порушувати незручні запитання, контролювати вирішення складних проблем та наполегливо діяти згідно закону і волі громади.

«У нас відбулася зустріч керівництва криворізького осередку партії «Слуга Народу» з депутатами міського і районних рівнів. Говорили про звітування членів партії перед виборцями, адже відкритість та повнота представленої інформації допомагають громаді не лише дізнатись про справжній стан речей, а й зрозуміти, що робить партія для його покращення», – розповів Юрій Корявченков.