У Кривому Розі 15-річні хлопці зґвалтували 48-річну жінку просто на вулиці

23.11.2021 15:56   -

За напад на 48-річну жінку поліція Кривого Рогу затримала двох неповнолітніх хлопців 2006 року народження. Зухвальство неповнолітніх злочинців вражає – юнаки напали на жінку, нанесли їй тілесні ушкодження, пограбували і вчинили згвалтування просто посеред вулиці.

22 листопада до поліції повідомили про виявлення непритомної жінки з численними тілесними ушкодженнями на одній із вулиць Центрально-Міського району. Потерпілу в тяжкому непритомному стані, з численними травмами, доставили до лікарні. В той же час, на лінію «102» надійшло повідомлення від адміністрації одного із закладів відпочинку про зникнення їх робітниці. Відпрацювавши отриману інформацію, правоохоронці встановили, що зниклою є потерпіла жінка“, – йдеться у повідомленні поліції.

Враховуючи зухвалість злочину, поліція підняла на пошуки весь особовий склад кримінального відділу Криворізького районного управління поліції, які оперативним шляхом встановили ймовірних підозрюваних, яких було затримано через кілька годин.

Хлопців було затримано в порядку ст. 208 КПК України і слідчим відділом відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження), ч.3 ст.152 (зґвалтування) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Якщо підлітків визнають винними, їм загрожують серйозні вироки.