У Карпівці оновлюють стадіон опорної школи, яку завдяки децентралізації, реконструювали 2018 року

28.07.2021 09:57   -

5 квітня 2018 року міністр освіти і науки України Лілія Гриневич презентувала програму нової школи, де було виділено 1 млрд грн державної субвенції та співфінансування від громад. У рамках проєкту Дніпропетровської області «Новий освітній простір» з 23.07.2018 року розпочато капітальний ремонт опорного комунального закладу «Карпівська школа загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів», – повідомляє Широківська районна газета “Вісник” – Дніпропетровська область.

Але нова влада “Слуг народу” привласнює все започатковане собі, називаючи це все “Великим будівництвом” Зеленського, яке в народі називають “Великим крадівництівом”.

У Карпівці Криворізьського району триває реконструкція стадіону опорної школи. Будівельники вже підготували бетонну основу під нові футбольний, волейбольний, баскетбольний, легкоатлетичний і тенісний майданчики. Зверху наноситимуть гумове покриття, – повідомляє ДніпроОДА.

«Школярі області мають займатися фізичним розвитком на професійно облаштованих майданчиках. Для цього в області модернізуємо пришкільні стадіони. Один з них – у Карпівській школі», – зазначив Валентин Резніченко.

Окрасою Карпівського стадіону буде футбольне міні-поле зі штучним газоном. По периметру передбачені бігові доріжки. Діти матимуть й легкоатлетичну зону. А ще майданчики для командних ігор.

У Карпівській опорній школі навчаються понад 200 учнів. Це не тільки місцеві мешканці. Автобусами учнів підвозять на навчання з прилеглих сіл.